Pamex doo

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

O nama

El. pošta Štampa PDF
natpis na hladnjaciPreduzeće Pamex je osnovano 2000. godine, kao dioničko društvo sa privatnim kapitalom. Osnovna djelatnost firme je uvoz i distribucija smrznute morske ribe i ribljih proizvoda.
Zbog nedostatka vlastitih skladišnih kapaciteta Pamex je na berzi kupio 55,8% akcija preduzeća Bokakomerc-Kotor, koje ima značajnu imovinu. Prije svega, nju čine izgrađeni prodajni i skladišni prostor u Tivtu i Kotoru od oko 2000m². Pored toga Bokakomerc posjeduje i preko 50.000m² zemljišta na primorju, u opštinama Tivat i Kotor.masina
Odmah nakon kupovine akcija, pristupilo se rekonstrukciji i obnovi prostora u Radanovićima, tako da danas Bokakomerc i Pamex raspolažu sa modernom hladnjačom, koja je urađena po HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) sistemu kvaliteta. Hladnjača u svom sastavu ima i pogon za pakovanje ribe, pod brendom „Marinero“.
Pamex takođe raspolaže i sa 3 vozila za distribuciju proizvoda, pa je organizovana doprema robe do svakog kupca.
riba friziderPamex trenutno ima 8 stalno uposlenih radnika, a u toku sezone se taj broj povećava.
Od osnivanja firme glavna orjentacija u poslovanju je bila na kvalitetu robe, kontinuitetu snabdjevanja i pravovremenoj isporuci. Takođe su, tokom saradnje sa ino-dobavljačima, pažljivo selektirani partneri i danas je ustaljena saradnja sa najpoznatijim proizvođačima ribe i ribljih proizvoda. Ta strategija se pokazala ispravnom jer je bilježen stalni rast prometa do 2008. godine. Od tada je promet stabilan, sa vrlo dobrom pozicijom na tržištu.
Glavni kupci Pamexa su hoteli i restorani u Crnoj Gori. Pored toga orjentacija je da se pojača prisustvo u trgovačkim lancima (marketima i hipermarketima). Takođe jedan dio prometa Pamex obavlja i izvozom u regionu (pretežno Srbija).
hladnjaca Za obavljanje svih planiranih aktivnosti neophodno je upošljavanje novih kadrova čime bi Pamex ojačao i taj najznačajniji faktor poslovanja. Preduzeće Pamex dobitnik je priznanja kap. -  Miša Anastasijević, kao najbolje preduzeće u kategoriji malih i srednjih preduzeća Crne Gore u Beogradu 2005. godine.

Prijatelji sajta Apartmani Tivat i Apartmani Crna Gora